1. Bayilik Veren Firmalar
  2. Bebek ve Çocuk
  3. 2645 İstanbul

Bu bayilik ilanı firmanın talebi üzerine yayından kaldırılmıştır.

İlgili sektördeki ilanlara göz atabilirsiniz.

Bebek ve Çocuk

2645 İstanbul

2645 İstanbul Kimdir ? 2645 İstanbul, çatısı altında bulunan farklı sektörlerden yatırım ve girişimlerini her biri sektörünün tecrübeli yöneticileri tarafından yönetilmekte olan bir girişimdir.

Bebek ve Çocuk

5.000 ₺

2645 İstanbul Kimdir ?

 

2645 İstanbul, çatısı altında bulunan farklı sektörlerden yatırım ve girişimlerini her biri sektörünün tecrübeli yöneticileri tarafından yönetilmekte olan bir girişimdir. Girişimlerimizden bazıların tanıtmak isteriz.

 

2645 Records

  • Müzik Yapım

 

2645 Records, 1 Ekim 2016 tarihinde, Abdullah Özdoğan tarafından kurulmuştur. 

İlk kurulduğu yıl, Türkiye’de bütün zamanların en hızlı çıkış yapan sanatçısı ünvanını alan Çağatay Akman’ı lanse etmiş ve Çağatay Akman’ın ilk klibi 240 milyon izlenmeyi aşmıştır.

 

Yerel ve etnik müzik üretiminin yanı sıra, Türkiye’de başlayan ‘Yeni Akım’ müziğinin yaratıcısı ve isim babasıdır. Yaklaşık 9 ayda 258 yapıma imza atan 2645 Records, daha çok genç yeteneklere imkan tanımaktadır. NicolaFasano, Mohombi, Faydee gibi Türkiye dışı sanatçılara bugüne kadar projeler yapan şirketimiz, özellikle Türkiye kaynaklı dans müzik alanında öncü bir yapılanma içindedir.

 

Bu alanda DJ Kantik, Furkan Soysal, Volkan Uca gibi prodüktör/DJ’lerle çalışmaktadır. 2645 Records, promosyon ve dağıtım konusunda kendi bünyesinde oluşturduğu ekiplerle çalışmakta, Digital Dağıtımı Believe üzerinden yürütülmektedir. 

Kurucusu Abdullah Özdoğan'dır.

 

2645 Digital

  • Dijital Dağıtım Ajansı

 

Tam 42 ses ve 5 götüntü platformu üzerinden müzik eserlerinin dijital platformlarda yapmaktadır.

​Dağıtımını yaptığı ses ve görüntü materyallerini aynı zamanda türlerine göre tüm Türkiye'deki radyo ve televizyonlara dağıtmakta, yayınlanması için çalışmalar yapmaktadır.

Şirketimizin Şu Anda Dijital Haklarini Temsil Ettiği Şiketler:​

2645 Records

İyi Müzik

Extra Müzik

Oskar Müzik Üretim

Bamy Müzik

N.A.P Production

Atalay Produksiyon

Mayra Müzik

Hazan Produksiyon

St Produksiyon

Mek Müzik

Era Müzik

Ağdaş Müzik

Hayal Müzik

Kadirga Müzik

Küsena Müzik

Leta Müzik

You Müzik

 

2645 Kitap

  • Basılı Yayımcılık

2016 Yılında kurulan ve ana mecrası müzik yapım olan 2645 Records ve 2645 İstanbul Reklam Ajansı, şimdi de 2645 Kitap ile kitap, dergi ve masaüstü yayıncılık konularında faaliyete başladı.

 

Ülkemizde son yıllarda farklı türlerde yeni eserlerin genç okuyucuyu birer kitap okuru ve tüketicisi haline getirdiği gerçeğinden yola çıkan şirketimiz, Gazeteci- Yazar Abdullah Özdoğan ve müzisyen kimliği kadar yazar kimliğiyle de geniş çevreler tarafından tanınan Volkan Sönmez ortaklığında, bir anonim şirket tüzel kişiliğinde ve 2645 Yayıncılık ve Ticaret A.Ş. adı altında kuruluşunu tamamladı.

 

Şirketimizin Genel Müdürü olarak, tüm içerik ve idari yönetiminden sorumlu 18 yılını D&R'da geçiren,sektöre yadsınamaz katkılar sağlayan ve  en son  D&R’daSatınalma Yöneticisi olarak  görev yapan Atilla Tutumlu dahil oldu. 
 

Çok yakında raflarda göreceğiniz markamızın adı ise: 2645 KİTAP.

 

Yayın planlamamızda, Eylül ve Ekim aylarda raflarda yerini alan ilk kitabımız, son yılların müzik alanında en büyük çıkışını yakalayan, ilk klibi şu anda YouTube’da 256 Milyonu aşan, toplamda 4 şarkısıyla 500 milyon izleynmeyi yakalayan Çağatay Akman imzasını taşıyor. Çağatay, milyona yaklaşan instagram takipçisiyle aslında tam bir sosyal medya fenomeni.

 

İkinci olarak da Türkiye’nin ilk bayan bilim-kurgu roman yazarı Burcu Dinçer’in ‘Sıfır Noktası’ adlı kitabı yayınlandı.

 

Üçüncü sırada, rol aldığı iki sinema filmiyle 700 bin kişilik bir sinema izleyicisine ulaşan Halil Söyletmez’in kitabı var. Halil, instagramda 1.8 milyon kişi tarafından takip ediliyor ve YouTube kanalında her videosu milyon barajını aşıyor.

 

2645 Kitap’ın 4. Ürünü olarak yayınlanacak kitabımızda, Kral Grubu’nun Genel Yayın Koordinatörü, efsane radyocu Gezegen Mehmet (Mehmet Akbay) imzası olacak. Bir nesil Gezegen Mehmet’i dinleyerek büyüdü, şimdi onun nasıl Gezegen Mehmet olduğunu, başarılarını, mutluluklarını ve hayal kırıklıklarını  kendi kaleminden okuyacak.

 

Şimdilik sizi bilgilendirebileceğimiz 5. Kitabımız ise, yakın tarihin kara kutularından Oral Çelik imzasını taşıyor. Özellikle bu kitapta Papa – Ağca ilişkisinin doğruları ve yanlışları son derece açık bir şekilde ilk defa kaleme alınıyor.

 

2645 Shop

  • E- Ticaret Portalı
  •  

2645 Shop markasıyla, 1 Mayıs 2019 Tarihinde 25 Bin ürünle satıştayız.

 

2645 Sanat

  • Üretim

 

2645 Sanat, özellikle tablo, saat ve poster üretimi ve satışı üzerinde yoğunlaşmıştır.

Kendi tesislerinde 15 Bin farklı tasarımda materyaller üretmekte ve satış için bayilikler vermektedir.

2645 Sanat markamız ile üretici olarak uzun yıllara dayanan tecrübemiz ve biriktirdiğimiz verimizle kendi markamızı oluşturarak pazara girdik.

2645 Sanat olarak 3.000' i aşkın ürün çeşidimiz ve 15.000 e yakın varyantı ile kanvas tablo, kanvas duvar saati, saatli tablo ve poster üretmekteyiz.

Kullandığımız ham madde ve işçilik kalitemizle diğer firmalardan ayrıştığımızı iddia ediyoruz. 

 

2019 Haziran ayına kadar 5.000 ürün ve 25.000 varyant a ulaşmak hedefindeyiz. Online ticarette hedefimiz sektörün ilk 3 firması arasına 6 ay içinde girmek için yatırımlarımızı yapmaya devam ediyoruz.

 

Üretici firma olduğumuz için stok sorunumuz yoktur, Gönderim süremiz 1 iş günüdür.

Günlük üretim kapasitemiz 400 üründür.

İmtihan İslami Oyun ve Eğitim Seti Nedir ?

Oyunumuz İslam Dini’nin oyun yolu İle sevdirilmesini, severek öğrenilmesini amaçlayan 6 ana kategorideki ( Kuran-ı Kerim, Hadis-i Şerif, Sünnet, Hz. Muhammed’in Hayatı, Esma’ül Hüsna, İslam ve İman’ın Şartları ) İlahiyat eğitimi almış yetkin eğitimciler tarafından hazırlanmış orta ve ileri seviyede sorularla eğitici ve yarışmacı bir oyun olmayı hedefler.

Oyun ve eğitim seti ile Türkiye olarak yerli oyunda kaliteyi en üst seviyeye çekerek sektördeki dünya devleri ile yarışabilecek kapasitede olduğumuzu ve Türk halkının başarabileceklerini gözler önüne sererek, dini ve milli duyguları ile yaşayan bireylerin yetişmesine katkıda bulunmak istedik.

"Güzel Soru İlmin Yarısıdır." Hz. Muhammed ( Sav )

İmtihan İslami Bilgi Oyunu'nda, okuma yazma bilme seviyesindeki miniklerimizden, İslami bilgisi iyi olan büyüklerimizin de dağarcıklarına yeni bilgiler ekleyecekleri sorularımız dahi bulunmaktadır. Oyun 300 sorudan oluşmaktadır. 2 Grup halinde kişi sınırı olmadan oynanabilmektedir.

Oyunun yaygınlaşması için demo sürüm mobil versiyonu yapım aşamasındadır. Oyunumuz ile ilgili tutundurma ve marka bilinirliği sağlamak amacıyla aşağıdaki mecralarda reklam çalışmaları başlamış bulunmaktadır.

Reklam Mecraları Planlaması

-        Radyo Reklamlari

-        Radyo Advertorial

-        Tv Alt Bant Reklam

-        Tv Doğrudan Satiş Bantlari

-        Dijital Reklamlar (Google + Facebook + İnstagram + Twitter + Youtube)

-        Sosyal Medya Reklamlari ( Ünlü Ve Yüksek Takipçili Kişi Paylaşımları)

-        Basin Haber Çalişmalari

-        Köşe Yazarlari Ve Tv Programcilarina Gönderimler

-        Fuar Katilimi Ve Tanitimlari.

-        Kampanyali + Hediyeli Satişlar

 

  1. Oyuncak

Bebek ve Çocuk Sektöründeki Diğer Bayilikler

Öne Çıkan Gönderiler

Tümünü Gör