1. Bayilik Veren Firmalar
  2. Restoran
  3. 1453 Osmanlı

1453 Osmanlı

Gıda sektörünün önde gelen markalarının deneyimli kurucularının bir araya gelerek 1453 Osmanlı Serüveni, Şehzadeler Kenti Manisa’dan yola çıkarak başladı. 1453 Osmanlı, Bir Osmanlı Şirketler Grubu Markasıdır

Restoran

1000000 ₺

1453 Osmanlı Bayilik

1453 Osmanlı markası olarak uzun yıllardır gıda sektöründe edindiğimiz deneyimlerimizi hem müşterilerimizle hem de gıda sektöründe bayilik almak isteyen girişimci adaylarımız ile paylaşıyoruz. Bayilerimiz ile karşılıklı güven ortamı sağlamayı ve ticari ortaklığımızı uzun yıllar boyunca sürdürmek istiyoruz. Kahvelerimizi, nargilelerimizi ve yiyeceklerimizi güçlü organizasyonel yapımız içerisinde en yüksek kalite ve hizmet anlayışı ile müşterilerimize ulaştırmaya çalışıyoruz. Sektördeki tüm yenilikleri yakından takip ediyor ve sektörün öncü markalarından biri olmak için aralıksız çalışıyoruz. 

1453 Osmanlı Bayilik Şartları

1453 Osmanlı bayilik almak için gereken yatırım maliyetimiz 1.000.000 TL - 2.000.000 TL arasında değişiklik gösteriyor. 1453 Osmanlı bayilik alan girişimcilerimizin gerekli yatırım bütçesine sahip olmasını, müşteri memnuniyeti odaklı bir anlayış benimsemesini, personel ve finans yönetimi konularında deneyimli olmasını, tüm zamanına işletmesine ayırabilmesini istiyoruz. İşlek caddelerde ve alışveriş merkezlerinde açılacak olan mağazalarımızın en az 200 metrekare kapalı alana ve 150 metrekare açık alana sahip olmasına şartlarımız arasında yer veriyoruz. İşletmelerin en az 10 metre cepheli, otopark kolaylığı olan, gerekli izinlerin alınması konusunda sorun yaşanmayacak, mimari konseptimize uygun mekanlar olmasını talep ediyoruz. 

1453 Osmanlı bayilik almak isteyen girişimcilerimiz web sitemizdeki başvuru formunu doldurarak ya da telefon aracılığıyla franchise yetkilimiz ile görüşerek bayilik taleplerini iletebiliyorlar. Bayi adayımız ile karşılıklı görüşme sürecini başlatıyor ve değerlendirme sonucunda randevu tarihini belirliyoruz. Bayi adayımız ile tanışıyor ve kendisine franchise şartlarımızla işleyişimiz hakkında bilgi veriyoruz. Yatırım yapılması planlanan şehir ve mağaza hakkında marka kriterlerimize göre değerlendirme yapıyor ve değerlendirme sonucunu bayi adayımız ile paylaşıyoruz. Mekan fizibilitesi olumlu sonuçlandığı takdirde inşaat, mutfak gereçleri, ekipman ve personel maliyetleri gibi giderleri hesaplıyor, yatırımcı adayımız ile paylaşıyoruz. Bayi adayımız ile görüşmelerimizin olumlu bir şekilde sonuçlanmasının ardından konseptimize uygun bir mimari projenin hazırlanması için süreci başlatıyor, inşaat giderleri ile diğer giderleri netleştiriyoruz. Karşılıklı olarak bayilik sözleşmemizi imzalıyoruz. 

1453 Osmanlı Bayilik Avantajları

1453 Osmanlı bayilik alan girişimcilerimiz markamızın kurucularının deneyimlerinden ve oturmuş sistemimizden yararlanma fırsatına sahip oluyorlar. Markamızın işletmelerinde müşterilerimize sunduğumuz tüm ürünleri güvenilir, belgeli, yüksek kaliteli ve dünya standartlarında üretim yapmakta olan ortaklarımızdan temin ediyoruz. Açılacak olan işletmelerimizin markamızın mimari yapısını uygulamasını zorunlu tutuyoruz. Açılacak işletmelerimizde projenin uygulanması için gereken tüm süreçleri kendi bünyemizdeki gerekli departmanlar aracılığı ile gerçekleştiriyor ve mağazalarımızı anahtar teslim olarak yatırımcımıza teslim ediyoruz. Mimarlarımız tarafından çizilen projelerin, yine mimarlarımızın denetiminde olma koşulu ile taşeronlar tarafından uygulanmasını onaylıyoruz. Ayrıca dekorasyon ve demirbaş tedariki konusunda bayilik alan girişimcilerimize uygun maliyetli yönlendirmelerde bulunuyoruz. Mekanın hazırlanmasının ardından yatırımcımıza ve işletmede görev alacak olan personelimize gereken eğitimleri veriyoruz. Hazırlıkların eksiksiz tamamlanmasının ardından bölge halkının ilgisini çekecek bir organizasyon ile açılışımızı yapıyoruz. 

1453 Osmanlı Bayilik Destekleri

1453 Osmanlı bayilik alan girişimcilerimizin işletmelerini deneyimli operasyon ekibimizin yaptığı şube ziyaretleri ile denetleniyor ve tüm ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde çözüm buluyoruz. Eğitim departmanımız sürekli geliştirdiğimiz ürün yelpazemizi ve hizmet kalitemizi mümkün olan en iyi şekilde yönetebilmek ve tüm çalışma arkadaşlarımıza aktarmak için bayilerimiz ile omuz omuza bir çalışma yürütüyorlar. Bağımsız bir şirketten gizli müşteri hizmeti alıyor ve bu sayede denetlediğimiz şubelerimizde sunulan ürünleri ve hizmet kalitesini en üst düzeyde tutmak için düzenli olarak raporlama yapıyor ve şubelerimiz ile paylaşıyoruz. Kurumsal iletişim altyapımızı profesyonel pazarlama yöntemleri ile sürekli destekliyor ve bu altyapıdan bayilerimizin de faydalanmasını sağlıyoruz. Ayrıca 1453 Osmanlı bayilik alan girişimcilerimize uzaktan erişim ve takip sistemini kullanarak hızlı ve anlık olarak raporlara ulaşabilme imkanı sağlıyoruz. Ayrıca bayilerimize mali ve hukuki danışmanlık da veriyoruz. 

 

  1. Kebap Restoranı
  2. Et Restoranı
  3. Deniz Ürünleri

1453 Osmanlı Bayilik Destekleri

Personel Desteği
Personel Desteği
Eğitim Desteği
Eğitim Desteği
Pazarlama Desteği
Pazarlama Desteği
Bölge Koruması
Bölge Koruması
Yer Seçimi
Yer Seçimi
Reklam Desteği
Reklam Desteği

1453 Osmanlı Şartlar & Koşullar

  • Limited ya da Anonim Şirket olunması / kurulması
  • En az 30m2 ofis alanına sahip olunması
  • Şirketimizi temsile uygun, modern dekora sahip olunması
  • İşletme Sahibi ya da Temsilcisinin en az Önlisans mezunu olması
  • İşletme Sahibi ya da Temsilcisinin adli sicil kaydının bulunmaması
  • Kamu İhalelerine katılmaya bir engelinin bulunmaması

1453 Osmanlı Fotoğraflar

Restoran Sektöründeki Diğer Bayilikler

Öne Çıkan Gönderiler

Tümünü Gör